Skip to main content
ActiviteitDe SaffierOp bezoek

Sinterklaas op de Saffier

By 15 december 2016september 13th, 2018No Comments

Na weken van plannen en een hoop geregel was het vorige week vrijdag eindelijk zover. Sinterklaas was aangekomen in de Saffier! In de keuken van de eerste verdieping verzamelden zowel jong en oud zich om alle cadeautjes heen.

Er was gezorgd voor koffie, thee en natuurlijk een overdadige hoeveelheid aan snoepgoed. Aan de hand van het welbekende ‘dobbelspel’ werden de cadeautjes doorgegeven, geruild en opengemaakt. Het spel werd onder tijdsdruk gespeeld en dit zorgde voor veel hilariteit, want je weet natuurlijk niet wanneer de tijd op is en je niet langer kan ruilen van cadeautjes! Het was duidelijk dat Sinterklaas en zijn pieten moeite hadden gedaan om voor ieder wat wils te vinden. Er werd gedobbeld om chocoladerepen, koffiemokjes, een landkaart en noem zo maar op. Aan het einde vertrok iedereen met blije gezichten en misschien zelfs wel een beetje pijnlijke buiken door de enorme hoeveelheid lekkers op tafel.

Naast dat het natuurlijk erg leuk was om cadeautjes te winnen, was het ook erg leuk voor de ouderen en jongeren om elkaar beter te leren kennen. Er werden verhalen uitgewisseld en er was direct een ontspannen en gezellige sfeer. Beide partijen waren na afloop van de avond erg enthousiast. Dit belooft veel goeds voor de volgende feestdagen!

Naast het bedanken van de goedheiligman zelf en alle deelnemers aan deze activiteit, mag Annemarie Goosens even extra in de spotlight gezet worden. Zij was de bedenker en organisator achter dit gezellige evenement! Dus bij deze, Annemarie, bedankt!

Geschreven door: Britt en Fenne bewoners van de Saffier

P1150236 P1150206P1150206